Over mij

Het was nog de tijd van de zwart-wit computers, waar ik kennis maakte met mijn eerste tekenprogramma genaamd Dr. Halo. Toen waren het nog maar wat basis vormen en kleuren, maar voor mij was een nieuwe passie geboren. Ik tekende altijd al veel, en hoe heerlijk was het dat ik nu ook die creativiteit op een computer te kunnen verwerken en opslaan.

Ondertussen is mijn 3e Intuos al jaren vol in gebruik, en geniet ik er nog steeds van als gedachte en vorm een perfecte match vinden op papier of op het scherm. Voor elk nieuw project houd ik vast aan de zelfde filosofie, “ik wil trots zijn op mijn werk” en als het gaat om ontwerpen voor bijvoorbeeld het internet, komt daar nog een stukje tekst bij “ik wil trots zijn op mijn werk en dat iedereen intuïtief kan begrijpen hoe mijn designs werken”.

Mijn naam is Saskia van der Molen, een multimedia designer met een passie voor creativiteit. De afgelopen jaren heb ik als freelancer en studente aan veel verschillende projecten gewerkt. Op mijn portfolio website vind je een aantal van deze projecten terug. Klik op de link hiernaast om mijn freelance werk, of studiewerk te bekijken.

Wat ik doe

  • Ontwerpen en bouwen van WordPress en HTML websites
  • Ontwerpen van logo’s, huisstijlen en drukwerk
  • Fotografie en illustratiewerk
  • 3D vormgeving en animatie

Curriculum Vitae

Klik hier om mijn online cv te bekijken.